Буряк столовий Опольський (Польща)

350,00
грн.
400,00
грн.
Ціна вказана за 1 кг.
Ціни та наявність уточнюйте на момент замовлення!
З повагою менеджер Олександр (098) 244 09 02

Буряк Опольський відноситься до низькокалорійних продуктів (43-49 кіло калорій), до того ж він відмінно чистить кишківник, тому рекомендований в боротьбі із зайвою вагою. Його вживання не послабить організм, а навпаки, наповнить його енергією за рахунок заліза, магнію, глюкози.

Опольський — середньостиглий родючий сорт польської селекції.
Завдяки тому, що коренеплоди ростуть вглиб, урожай виходить більшим, а місце на ділянці займається небагато. Влітку молоде листя буряка доречне та дуже корисне в салатах і супах. Для успішного вирощування потрібно подбати про якісне насіння і правильний ґрунт.

Характеристика Буряк столовий Опольський
· термін зберігання 7-9 місяців;
· вегетація 110-120 днів;
· коренеплоди циліндричної форми, довгасті;
· довжина 15-20 см, діаметр до 7 см;
· вага 200-500 г;
· забарвлення бордове;
· кільця слабо виражені;
· сорт суперурожайний, економить посадкову площу;
· смак приємний, солодкий;
· вирощування буряка у відкритому ґрунті;
· відмінно зберігається, швидко вариться.

У листопаді висівають сухе насіння, щоб отримати урожай на наступний рік, в червні. У квітні-травні в борозенки розкладають оброблений у воді матеріал, тоді овочі дозріють до вересня. Поглиблюють насіння до 3 см, землю перед цим розпушують і поливають. Рослини полюбляють ґрунт нейтральної або слаболужної реакції. Добрива (зола, розчин пташиного посліду) вносять двічі. Поливають до 4 разів на рік, а ось прополюють і розпушують регулярно. Навіть найбільший урожай не пропаде, оскільки довго зберігається при 0-2 градусах тепла, придатний до перероблення.

Сорт Опольський оцінять городники та аграрії України, на сайті представлені також ранні сорти буряка столового для відкритого ґрунту.
Made on
Tilda