Один з найпопулярніших сортів ріпчастої цибулі Халцедон цінується за тривалий період зберігання і середньо-гострий насичений смак. Він дозріває за 100 днів від появи сходів і дає круглі золотисті цибулини вагою до 140 г. Вони зміцнюють імунітет, постачають організму необхідні вітаміни та мікроелементи.
Опис ріпчастої цибулі сорту Халцедон: · період дозрівання 100 днів; · врожайність дуже висока; · цибулини в середньому по 140-150 г; · забарвлення золотисте; · м'якоть біла, хрустка; · смак середньої гостроти; · використання універсальне; · підходить для тепличного вирощування і для відкритих ґрунтів; · до захворювань резистентний; · у вирощуванні простий; · період зберігання - більше 6 місяців.