Термін дозрівання: ранній; Вага плода: 20-25 г; Довжина плоду: до 7 см; Забарвлення: червоно-біле.
Редис «Краків'янка» здатний порадувати садівника, фермера і просто любителя соковитого редису вже через 20-25 днів після появи паростка. Посів відбувається в кінці квітня і може тривати все літо. Чим тепліше температура повітря, тим швидше формується коренеплід і накопичує смакові якості. Дрібні плоди пофарбовані тьмяним червоним кольором, який внизу змінюється білим кінчиком. Серцевина матово-біла.
Біла основа хрустка, наповнена соковитістю і ніжним смаком. Смакові якості зберігаються ще довгий час після дозрівання, оскільки цей сорт не схильний до рясного і раннього утворення насіннєвих паростків на поверхні. «Краків'янка» любить полив і відсутність бур'янів навколо. Для хорошого збору врожаю насіння слід занурювати в ґрунт не глибше, ніж на 1,5 см. Відстань між насінням має бути не менше 2-3 см.