Ціна вказана за 1 кг. Ціни та наявність уточнюйте на момент замовлення! З повагою менеджер Олександр (098) 244 09 02
Буряк столовий Єгипетський — середньостиглий популярний сорт для відкритого ґрунту. Колір буряка варіюється від темно-червоного до фіолетового. Незвичайна форма коренеплоду і гладка поверхня шкірки сприяють легкому збору врожаю, добре витягуються з ґрунту. Висока врожайність буряка досягається шляхом правильного догляду і досягає 8 кг з 1 кв.м.
Якщо в характеристиках коренеплоду вас цікавить, який сорт буряка солодше, то Єгипетський — відмінний вибір. Але варто враховувати, що за цю властивість буряк дуже люблять гризуни, тому можуть нашкодити як на грядці, так і в підвалі. Крім приємного солодкуватого смаку у буряка ще багато корисних властивостей. При невисокій калорійності коренеплід містить вітаміни та мікроелементи, які сприяють засвоєнню білка і покращують роботу печінки.
Основні характеристики: середньопізній сорт буряка; розмір плоду: середній, плоскої форми, з гладкою поверхнею; колір плоду: темно-червоний, фіолетовий; м'якоть: червона з фіолетовим відтінком, соковита, солодка; вага плода: 300-450 г; ґрунт: нейтральний, легкий; полив: помірний; термін дозрівання: 95-110 днів; посадка: квітень-травень; врожайність: 8 кг на 1 кв.м; вживання: універсальний сорт для кулінарії; місце посадки: відкритий ґрунт; лежкість: середня, транспортабельний сорт; хворобостійкість: висока; Буряк столовий Єгипетський — посадка і догляд. Посів насіння буряка слід починати, коли температура повітря стійка, і не падає менш як 8 °C. Між рядами дотримуються відстані у 20 см, насіння заглиблюють на 3 см, з дистанцією близько 10 см. Полив помірний і бажано у вечірній час, під час формування коренеплоду полив збільшують, а за 3 тижні до збору припиняють.