Ціна вказана за 1 кг. Ціни та наявність уточнюйте на момент замовлення! З повагою менеджер Олександр (098) 244 09 02
Буряк столовий Хоробрий. Для відкритого ґрунту. Терміни дозрівання: середньостиглий, від сходів до технічної стиглості проходить 110-130 днів. Плід: коренеплоди циліндричні, довжиною 10-16 см і діаметром 5-9 см, темно-червоні, масою 180-350 г. Головка коренеплодів середня. Лежкість хороша. Стійкий до основних захворювань. Для споживання в осінньо-зимовий період.
Відрізняється витягнутим, циліндричної форми коренеплодом Завдяки циліндричної форми, коренеплід дуже зручний для переробки. Стійкий до основних захворювань, тому втрати в урожаї незначні. Завдяки хорошій лежкости період споживання буряк розтягується на всю зиму.