Кабачок Скворушка - кущовий сорт, ранній, високоврожайний, стійкий до низьких температур і баштанних хвороб. Плід рівною подовженої форми має насичений сіро-зелений, салатовий колір з вкрапленнями. Шкурка щільна, завдяки чому плоди довго зберігаються та зберігають свій товарний вигляд.
Насіння сіють у відкритий ґрунт в кінці травня, початку червня, по два - три насіння в лунку з відстанню в 65 см. Грунт після посіву потрібно рихлити та удобрювати. Кабачок Скворушка має прекрасний смак, м'якоть плодів ніжна і соковита має солодкуватий присмак. Цукіні багаті великою кількістю вітамінів і поживних речовин. Кабачки універсальні в приготуванні, підходять для маринування та засолювання, харчової переробки в різних стравах. В їжу придатні як квіти, так і молоді зав'язі рослини до 15 см можна вживати у свіжому вигляді.
Характеристики (Кабачок Скворушка): Колір плоду: Зелений Глибина посадки: 5 см Відстань: 30 см Висота рослини: 25 см Тип продукту: Насіння Умови поливу: Помірний Зона морозостійкості: Зона 9-10 Період цвітіння: старт березень Період цвітіння: кінець травень