Яскравий і смачний редис Сакса вже навесні готовий стати основою кращих салатів і закусок. Його солодкий з легкою гостротою смак цінується всіма кулінарами України. Використовують його у свіжому вигляді як прикрасу страв і як головну складову кращих весняних салатів. Невеликі круглі коренеплоди пофарбовані в насичений червоний колір, а м'якоть - білосніжна зі щільною хрусткою текстурою.
Опис редису сорту Сакса: · період дозрівання 20-30 днів; · плоди невеликі - до 10 г; · забарвлення плодів малинове; · м'якоть біла, хрустка; · вміст вітамінів високий; · вирощується протягом усього літа; · перший посів під укриття проводиться у квітні; · ґрунт легкий, поживний; · місце сонячне; · сорт стійкий до посухи і більшості захворювань; · у догляді невибагливий.
Вирощування редису сорту Сакса в Україні, посадка і догляд: Насіння редису висівають у теплиці або у відкритий ґрунт, починаючи з середини весни, щоб вже в травні отримати перший урожай. Ґрунт вибирають легкий, бажано суглинки або супіщаний з хорошим дренажем і низькою кислотністю. На цьому ж місці раніше не повинні були рости хрестоцвіті, це значно збіднює ґрунт і редисці не вистачить поживних речовин. Перед посадкою ґрунт розпушують і удобрюють мінеральним комплексом. Посів проводять на 1-2 см в глибину, зберігаючи відстань між рядами 10-12 см. Сходи поливають помірно, не даючи накопичуватися воді біля коріння, ґрунт регулярно розпушують. Через місяць урожай буде готовий до збору. Ми доставляємо оптові партії вагового насіння по всій країні.