Ціна вказана за 1 кг. Ціни та наявність уточнюйте на момент замовлення! З повагою менеджер Олександр (098) 244 09 02
Буряк "Туркус" - це новий сорт, який дає напіввитягнуте коріння. Головні переваги цього овоча полягає в тому, що він не заростає, має підвищену толерантність до плямистості листя церкоспори буряків і дає смачну ніжну м’якоть. Ці чудові характеристики роблять цей сорт ідеальним для аматорського вирощування. Коріння унікальної форми складаються з соковитої, яскраво забарвленої м’якоті з ледь помітними кільцями. Буряк "Туркус" також засліплює своїм вмістом поживних речовин. Вони містять велику кількість цукрів та бетаніну, тому їх охоче використовують у виробництві різних видів консервів. Буряк "Туркус" рекомендується застосовувати безпосередньо для обробки та вживання в їжу після збору врожаю та зберігання.
Насіння червоного буряка слід висівати рядами прямо на поле навесні. Як тільки саджанці дадуть кілька справжніх листків, проріджуйте їх, щоб забезпечити коріння простором для розвитку. Вегетаційний період триває близько 110 днів. Добре розвинене коріння можна збирати з серпня по листопад.
Буряк потрібно сіяти в помірно вологі ґрунти, багаті поживними речовинами. Цей овоч чутливий до кислотності ґрунту і його слід культивувати на землі з нейтральною реакцією. Також потрібні сонячні ділянки.
Червоний буряк - це овоч з багатьма корисними властивостями, відомий практично кожному. Це чудове джерело цінних вітамінів, елементів та інших сполук з лікувальними властивостями. Всі ці речовини підтримують серцево-судинну систему, підвищують опірність організму, захищають від раку, детоксикують та знекислюють організм.