Петрушка коренева Цукрова Насіння

500,00
грн.
560,00
грн.
Цукрова коренева петрушка універсальна, в їжу придатне як листя, так і білі коренеплоди, але найчастіше вирощується для отримання смачної приправи для салатів, борщів і закусок з білого кореня. Вона містить високу кількість вітамінів, антиоксидантів, фітонцидів та інших речовин, які захищають організм від сезонних застуд і піднімають імунітет.

Опис сорту петрушки кореневої Цукрової:
Дозрівання пізнє;
Коренеплід конусоподібний, кремово-білого кольору;
М'якоть щільна, ніжна, з яскравим, пряним смаком;
Довжина - 15-20 см;
Діаметр біля основи - близько 5 см;
Використання в їжу - у вигляді приправи для супу, салату і маринадів;
Вирощування з насіння просте;
Сорт стійкий до захворювань і низьких температур;
Посів починають з кінця березня;
Збір урожаю коренеплодів проводять восени;
Зелень до дозрівання коренів не зрізають;
Місце висадки вибирають сонячне або напівтіньове.
Насіння кореневої петрушки висаджують у грядки на глибину 2 см з відстанню між рядами близько 15 см. Після появи повноцінних сходів його проріджують, залишаючи між майбутніми коренеплодами не менше 3-5 см. При посадці ґрунт удобрюють мінеральним комплексом, при необхідності додають негашене вапно або золу.

Made on
Tilda