Ціна вказана за 1 кг. в сітці 10 кг. Ціни та наявність уточнюйте на момент замовлення! З повагою менеджер Олександр (098) 244 09 02
Цибуля Радар (Рейдер) – високоврожайний озимий сорт помірно гострої ріпчастої цибулі для тривалого зберігання від селекційної компанії Bejo Zaden, Нідерланди. Від появи сходів до збору врожаю проходить близько 250-260 днів. Рослина продуктивна, холодостійка, хворобостійка. Витримує морози навіть без снігового покриву. Формує одну велику цибулину за сезон і дозволяє отримати ранню товарну продукцію високої якості. Потенціал врожайності сорту навіть при несприятливих умовах становить 30-35 т/га, а при належній агротехніці – 50-60 т/га. Насіння озимої цибулі Радар (Рейдер) висівають в кінці літа, першій половині вересня з розрахунку 1,2 млн.шт/га. Для поліпшення результативності, рекомендується дотримуватися сівозміни і вибирати для посадки ділянку після картоплі або бобових. Сорт активно розвивається на будь-яких типах ґрунту з хорошою аерацією. В процесі вирощування слід своєчасно очищати ділянку від бур'яну, проводити обробку від шкідників, а також стежити за рівнем ґрунтової вологості. Озима ріпчаста цибуля Радар (Рейдер) має цибулини округлої форми великого розміру з щільно прилеглими і міцними верхніми лусками золотисто-бронзового кольору. Вага плодів може досягати 250-300 г. Внутрішні луски білого кольору, дуже м'ясисті, хрусткі і соковиті. Також щільно прилягають один до одного, не утворюючи пустот. Сорт характеризується відмінними смаковими якостями, помірною гостротою і легкою солодкістю. Містить велику кількість вітамінів і мікроелементів. Використовується в кулінарії як для приготування салатів, так і для гарячих страв, маринадів, консервації. Вирощується для реалізації і зберігання.
Особливості сорту озимої цибулі Радар:
період вегетації – 250-260 днів;
вирощується у відкритому ґрунті по всій території України;
пластичність до агротехніки і догляду;
висока морозостійкість;
стійкість до несправжньої борошнистої роси;
врожайність – від 30 до 60 т/га;
відмінні смакові характеристики і поживна цінність;
хороша транспортабельність і тривалий термін зберігання;
використовується в кулінарії, підходить для переробки, реалізується на свіжому ринку.